Meat, Balls & Whisky

In de Brasserie van Toversluis kunt u op vrijdagavond 15 februari al in de juiste stemming komen voor het festival. Eten, whisky & bowlen!


De start van het festivalweekend gebeurt hier op deze avond. Een arrangement waarin u kennismaakt met whisky maar dan in culinaire zin. Uiteraard hoort daar bowlen bij! Een avondje uit dus.



Prijs per persoon € 23,50 (exclusief consumpties, inclusief bowlen en het stoere drie gangen menu)


Voorgerecht
Tapas "Jack Daniels" Tennessee style - een combinatie van kleine proeverijen met uiteraard een vleugje Jack Daniels. Laat u verrassen en neem gerust de tijd. Gaat overigens goed samen met....jawel, een glas whiskey!


Hoofdgerecht
Een trio van 3 bereidingen met vlees van het Iberico-varken en dan samen met knolselderij-aardappelzalf, linzen, pompoen met een jus van Jack Daniels Tennessee Whiskey en een mousseline saus.


Nagerecht
Nougat, framboos en chocolade met een toets van "Jack Daniels Tennessee Honey"

Reserveringen via Toversluis, telefoon: 0031117461111