Festival-reglement

1. Toegang tot het festival'The Spirit of Sluis' hebben enkel personen boven de 18 jaar met een geldig toegangsbewijs. Honden hebben geen toegang tot Toversluis.
2 . Voor de verschillende sessies worden verschillende kleuren polsbandjes gebruikt, u heeft enkel toegang tot de sessie welke op uw toegangskaart staat vermeld.
3. Voor deelname aan het dinerbuffet (arrangement met meerprijs) levert u uw voucher in in het restaurant.
4. Er zullen heel veel whisky's gratis te proeven zijn, voor de exclusievere whisky's wordt door de standhouders een kleine vergoeding gevraagd. Deze worden contant bij de stand afgerekend.
5 . Op het festival worden proefhoeveelheden geschonken, het festival biedt de consument daarmee de mogelijkheid kennis te maken met een ruim gamma aan whisky's.
Een kwartier voor het einde van een sessie gaan de flessen dicht, dit zal duidelijk kenbaar gemaakt worden, daardoor krijgen de bezoekers nog een kwartier de tijd hun glazen te ledigen en hun gesprekken met de exposanten in de zaal af te ronden.


6. Op elke tafel ligt een proef- annex bestellijst, hierin vindt u alle te proeven dranken van de stand waar u zich bevindt op een rijtje.
7. Slijterij-Wijnhandel de Vuurtoren biedt u de mogelijkheid om alle op het festival te proeven dranken met een festivalkorting aan te schaffen, hiervoor kunt u de bestelformulier(en) bij het verlaten van het festival inleveren en afrekenen. U kunt ook tot en met 17 februari nog uw bestelling plaatsen in de winkel of via mail.
Er zal een mobiele pinmogelijkheid op de festivalvloer aanwezig zijn en de bestelde flessen kunnen vanaf 22 februari 2019 in de winkel afgehaald worden of zullen u op verzoek worden nagestuurd. U betaalt dan de verzendkosten.
8 . Uw toegangskaart voor het festival geeft u na het festival eenmalig recht op 10% korting bij aankopen bij Slijterij-Wijnhandel de Vuurtoren tot en met zondag 24 februari 2019 exclusief al bestaande aanbiedingen.
9 . De organisatie behoudt zich het recht zonder verdere opgaaf van redenen personen de toegang tot het festival te ontzeggen.
10 . De organisatie behoudt zich het recht om bij agressie door alcoholmisbruik, gebruik van geweld of dreiging daarvan personen van de festivalvloer en het terrein te (doen) verwijderen.
11. De organisatie zal zich volledig inzetten om schade aan personen of goederen te voorkomen, het bezoeken van en deelnemen aan het festival is geheel voor eigen risico.


Omdat alcohol en verkeer nu eenmaal niet samen gaan adviseren wij u gebruik te maken van een haal- en brengservice of een BoB.