Whisky & Spirits festival 'The Spirit of Sluis'

Voor het eerst in de geschiedenis wordt er in Zeeuws-Vlaanderen een Whisky- en Spirits Festival georganiseerd.
Op zaterdag 16 februari 2019 zullen z0'n 25 importeurs/producenten u in de grote zaal van Toversluis hun beste producten laten proeven. De nadruk ligt op whisky, maar er zijn ook veel bijzondere rums en gins te proeven. En wat denkt u van jeneverspecialiteiten?
Verder is er aandacht voor whiskyboeken en is ook Catawiki, de veilingsite waar zeldzame whisky's op wordt verhandeld, met een stand aanwezig.

Na het betalen van de toegangsprijs kunt u vele tientallen whisky's en een aantal rums en gins gratis proeven. Voor exclusievere whisky's en/of rum wordt voor het proeven een vergoeding gevraagd die u contant voldoet bij de exposanten.

Op de proefformulieren die op elke tafel iggen vindt u alle aanwezige producten en de eventuele vergoeding voor het proeven.
Er zullen tijdens het festival ook Masterclasses plaatsvinden, deelname aan de masterclasses kost € 10,00 en er is per masterclass ruimte voor 25 personen.

Mochten de arrangementen met het dinerbuffet in het all you can eat restaurant zijn uitverkocht; tijdens en voor en na de sessies kunt u in de zaal en in de bar/brasserie van Toversluis ook à la carte bestellen.

Bezoekers van het festival kunnen gebruik maken van ultrascherpe Spirit of Sluis prijzen voor de aanwezige producten, ook de bestelformulieren met deze eenmalige scherpe aanbiedingen vindt u bij de exposanten op de tafels. De bestellingen kunnen vanaf 22 februari worden opgehaald bij Slijterij de Vuurtoren of worden op verzoek nagestuurd.